• írta Adminisztrátor
  • 2022. január. 11. kedd
  • 0

Több száz parkolóhelyet csak az itt élők használhatnak Erzsébetvárosban!

Az erzsébetvárosi autósoknak jelent segítséget, hogy január 01-től kizárólagos lakossági parkolóhelyeket jelölt ki az önkormányzat.
title image

Több száz parkolóhelyet csak az itt élők használhatnak Erzsébetvárosban!

Az erzsébetvárosi autósoknak jelent segítséget, hogy január 01-től kizárólagos lakossági parkolóhelyeket jelölt ki az önkormányzat. Első körben Belső-Erzsébetvárosban vehetik használatba ezeket a parkolókat az itt élők, de hamarosan Középső- és Külső Erzsébetvárosban is lesznek ilyen helyek. A lakossági várakozási hozzájárulással rendelkező autók minden nap 18:00 – 07:00 óra között használhatják a kizárólagos parkolókat.

A változásról figyelemfelkeltő szórólapokon is tájékozatjuk a lakókat, és a hozzánk vendégségbe érkezőket, akiket az első hónapban még csak figyelmeztetünk, ha engedély nélkül parkolnak, de februártól 10.000-, Ft összegű helyszíni bírságot kell majd fizetniük, ha jogosulatlanul várakoznak táblával jelölt helyeken.

Reméljük, az intézkedés hatására egyre kevesebb erzsébetvárosi autósnak kell hosszú percekig parkolóhelyet keresgélnie egy fárasztó munkanap után.

kohezios_alap