• írta Adminisztrátor
  • 2021. augusztus. 31. kedd
  • 0

Nyílt nap a Nagykorútról

Az esemény célja, hogy a pályázók és a pályázat iránt érdeklődők megismerkedjenek a pályázattal, valamint szakmai támogatást kapjanak tervezésben közreműködő szakemberektől.
title image

Nyílt nap a Nagykorútról

Ezúton szeretnénk meghívni a Fővárosi Önkormányzat által nyár elején meghirdetett Nagykörút Közösségi Ötletpályázathoz kapcsolódó nyílt napra. Az esemény célja, hogy a pályázók és a pályázat iránt érdeklődők megismerkedjenek a pályázattal, valamint szakmai támogatást kapjanak tervezésben közreműködő szakemberektől. A résztvevők szakmai előadásokon vehetnek részt, majd lehetőségük nyílik kerekasztal beszélgetések keretében kérdéseket is feltenni a tervezésben közreműködő kollégáknak.

Időpont: 2021. szeptember 15. 14:00-17:00

Helyszín: Városháza Díszudvar – 1052 Budapest, Városház utca 9-11. (bejárat az II. kapun)

Rossz idő esetén az esemény a Díszteremben kerül megrendezésre.

Az esemény regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet 2021. szeptember 12. éjfélig: https://forms.office.com/r/Snnwg40gEc


Részletes program:

14:00 Köszöntő: Balogh Samu, kabinetfőnök

14:00-15:30 Szakmai előadások:

  • A szellemképes városfejlődés - Erő Zoltán, főépítész, Főpolgármesteri Hivatal
  • A Nagykörút megújításának kihívásai – jövőkép - Albrecht Ute, ügyvezető, BFVT Budapest Főváros Városépítési Tervező Kft.
  • A Zöld Nagykörút - Bardóczi Sándor, főtájépítész, Főpolgármesteri Hivatal
  • A Nagykörút közlekedése a számok tükrében - Strang Tamás, BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt.
  • A Nagykörút kereskedelme - BKIK Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara

15:30-15:45 Kávészünet

15:45-17:00 Kerekasztal beszélgetések a tervezőkkel az alábbi témákban: városi környezet, zöldfelületek, infrastruktúra, kereskedelem.

 (Fotó: BFVT)

Az esemény megszervezésére a hatályos országos és a Főpolgármesteri Hivatalban érvényes járványügyi előírások vonatkoznak, melyek alapján a programváltozás lehetőségét a szervezők fenntartják.

kohezios_alap