• írta Erzsébetváros Önkormányzata
  • 2021. október. 27. szerda
  • 0

Közmeghallgatás Erzsébetvárosban!

2021. november18-án 17:00 - 20:00 között, a Wesselényi 17. sz. alatt, közmeghallgatást tartunk.
title image

Közmeghallgatás Erzsébetvárosban!

2021. november18-án 17:00 - 20:00 között, a Wesselényi 17. sz. alatt, közmeghallgatást tartunk.

Itt minden érdeklődőnek lehetősége van kérdést feltenni vagy elmondani javaslatait a kerület közérdekű ügyeivel kapcsolatban.

Kérdéseiket november 9. 18:00-óráig várjuk névvel, elérhetőséggel és a téma rövid megjelölésével a [email protected] e-mail címen, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáin (VII. kerület Erzsébet krt. 6, Garay utca 5.).

A közmeghallgatás az egyik leghatékonyabb eszköze annak, hogy az itt élők aktívan részt vehessenek a helyi közügyekben és megismerjék az önkormányzat munkáját.

A közmeghallgatáson helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatokat lehet tenni. Helyi közügy, amelyben a helyi önkormányzatnak van hatásköre dönteni. Ezért például a kormány vagy az országgyűlés hatáskörébe tartozó ügyek megválaszolása nem lehetséges.

A felvetett témáknak közérdekűnek kell lenniük, azonban nem szükséges, hogy az adott kérdés az egész lakosságot érintse.

 

A közmeghallgatásra előzetes regisztráció – a járványügyi helyzetre tekintettel – kötelező! Regisztrálni a [email protected] e-mail címen, vagy a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáin lehet 2021. november 12-én 12.00.-ig.


Tájékoztató

kohezios_alap