• írta Erzsébetváros Önkormányzata
  • 2021. december. 15. szerda
  • 0

Költözhetnek a zeneiskolások!

Aláírásra került az Önkormányzat és a KLIK-hez tartozó Belső-Pesti Tankerületi Központ között a Damjanich utca 4. szám alatti épület bérleti szerződése.
title image

Költözhetnek a zeneiskolások! 

Aláírásra került az Önkormányzat és a KLIK-hez tartozó Belső-Pesti Tankerületi Központ  között a Damjanich utca 4. szám alatti épület bérleti szerződése. Ezzel  megnyugtató módon zárult le a vita: beköltözhetnek a zeneiskolások. Erzsébetváros önkormányzata örül annak, hogy a tankerület végül belátta: az épület bérleti jogát csak átlátható módon, pályázattal nyerheti el, és a pályázatban vállalt feltételeket be kell tartania. Ennek megfelelően a tankerületnek bérleti díjat kell fizetnie az épületért, amelyben a zeneiskolán kívül saját irodái is működnek majd. Erzsébetváros önkormányzata a zeneiskolások érdekeit szem előtt tartva, az ismétlődő pályáztatási folyamat alatt  mindvégig rugalmas volt; a tankerület tetemes tartozására részletfizetést engedélyezett.
Erzsébetváros polgármestere örül annak, hogy véget ér az időszak, amelyben szétaprózva kellett működnie a Molnár Antal Zeneiskolának és végre megfelelő otthonban folyhat tovább a magas színvonalú zenei oktatás. 

kohezios_alap