• írta Erzsébetváros Önkormányzata
  • 2021. november. 26. péntek
  • 0

INGYENES KORONAVÍRUS SZŰRÉS ERZSÉBETVÁROSBAN!

A vizsgálatokat december 1-17. között végzik el a Bischitz Johanna Integrált Humánszolgáltató munkatársai, hétfőnként és szerdánként 15:00-19:00, míg pénteken 08:00-12:00 óra között.
title image

INGYENES KORONAVÍRUS SZŰRÉS ERZSÉBETVÁROSBAN! ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL


A védőoltás fontos, de nem garancia arra, hogy nem fertőződhetünk meg, és nem adhatjuk tovább a vírust, akár anélkül, hogy tudnánk róla.

Ezért fontos, hogy a felső légúti tüneteket produkáló betegek teszteltessék magukat, illetve azok a tünetmentes személyek is teszteljenek, akik veszélyeztetett csoportba tartozó emberekkel kerülnek közvetlen kapcsolatba.


Erzsébetvárosban ingyenes koronavírus szűréssel segítjük a járvány elleni védekezést. Az antigén gyorstesztekkel végzett vizsgálatra minden 6. életévét betöltött hetedik kerületi lakos jogosult, a 14 év alatti gyerekek csak szülői felügyelettel.


A vizsgálatokat december 1-17. között végzik el a Bischitz Johanna Integrált Humánszolgáltató munkatársai, hétfőnként és szerdánként 15:00-19:00, míg pénteken 08:00-12:00 óra között az Akácfa utca 61-ben.


A teszteléshez előzetes regisztráció nem szükséges!


Kérjük, hogy a vizsgálatra hozza magával TAJ kártyáját, lakcímkártyáját és személyi igazolványát. A vizsgálatkérő lapot a helyszínen biztosítjuk.

A tesztek kiértékelése 15 perc, ennyi várakozási idő szükséges.


Pozitív eredmény esetén a lehető legrövidebb úton – lehetőség szerint tömegközlekedés igénybevétele nélkül – térjen vissza otthonába, haladéktalanul értesítse háziorvosát és munkáltatóját. A helyszínen fertőtlenítőszer-adagolókat helyezünk ki, a helyszínek folyamatos tisztításáról és fertőtlenítéséről kollégáink gondoskodnak.

Vigyázzunk magunkra és egymásra! 

kohezios_alap