• írta Sándor Zsuzsa
  • 2023. január. 18. szerda
  • 0

Ingyenes agolórák a Hutyra Ferenc utcában

A csoportos kurzust minden héten, kedden 17 órától tartják. A foglalkozások nyitottak, bármelyik kerületi lakos jelentkezhet rájuk
title image

Sokszor halljuk manapság, hogy angoltudás nélkül semmire sem lehet menni. Az álláskeresést is jelentősen megkönnyíti, ha beszélünk angolul, de a drága magánórákat nem mindenki engedheti meg magának. Elsősorban nekik nyújt nem mindennapi lehetőséget a Hutyra Ferenc utcai Fejlesztési Centrumban elindult ingyenes angol nyelvgyakorló foglalkozás.

A csoportos kurzust minden héten, kedden 17 órától tartják. A foglalkozások nyitottak, bármelyik kerületi lakos jelentkezhet rájuk életkortól függetlenül. Felvételi nincs, de javasolt az alapszíntű tudás, tehát ne teljesen kezdő jelentkezzen. Jöhet, aki valaha tanult angolul, de megkopott a szókincse, vagy a sokszoros újrakezdő is.

Az órákat egy kerületben élő, angolul jól beszélő lakos tartja, aki önként ajánlotta fel a segítségét. Az első foglalkozást már meg is tartották, tízen jöttek el, köztük fiatalabbak és idősebbek is. A résztvevők szerint nagyon jó hangulatú kötetlen, közvetlen beszédcentrikus oktatás folyt. A nyelvgyakorlók várják az újabb csatlakozókat, de a nagy érdeklődés miatt kérik, hogy a részvételi szándékot előre jelezzék a Fejlesztési Centrumban.

Cím: Hutyra Ferenc utca 11-15

T: +36 1 322 0272 vagy +36 1 343 1453

E-mail: [email protected].

kohezios_alap