• írta Adminisztrátor
  • 2021. július. 23. péntek
  • 0

Heti polgármesteri összefoglaló 07.23.

Ezen a héten a Klauzál Téri Csarnokról, a könyvszekrényről, az elfogadás és sokszínűség hetéről és az igazgatási szünetről beszélt Erzsébetváros polgármestere
title image
 Heti összefoglaló 07.23.

Egy Hete volt a Klauzál téri vásárcsarnok ügyében tartott lakossági fórum a K11-ben. Tudjuk, hogy nem mindenki támogatja a csarnok átalakításának tervét, de reméljük mindenkit meg tudunk majd győzni arról, hogy ez az átépítés mindannyiunk érdekét szolgálja.

Nem igaz, hogy megszűnik a hagyományos piaci jellege a Klauzál téri csarnoknak és az is fontos eleme az átalakításnak, hogy nem kerül közpénzbe, sőt növeli az önkormányzati bevételeket.

Augusztus második felében újabb fórumokat tartunk majd a piac ügyében, hogy mindenki elmondhassa véleményét és javaslatait.

A héten kihelyeztük az első könyvszekrényt a Rózsák terén. reméljük ez egy olyan közösségi találkozó hely lesz, ahol a környékbeliek az olvasás mellett egymással is beszélgetni tudnak majd.

Zajlik az elfogadás és a sokszínűség hete! Mi abban hiszünk, hogy minden ember egyforma mindenkit ugyanazon jogok illetnek meg. Ehhez kapcsolódóan hétfőn a Janikovszky parkban Farkas Franciska színművész és Iványi Gábor az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke beszélgetnek majd a megkülönböztetésről, elfogadásról és sokszínűségről.

2021. Július 29. és augusztus 6. között igazgatási szünet lesz az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatalban. Ettől függetlenül figyeljék facebook oldalunkat, ahol a szünet alatt is fontos hírekkel szolgálunk majd a kerület életéről.

A videót youtube csatornánkon tekinthetik meg itt

kohezios_alap