• írta Adminisztrátor
  • 2021. július. 29. csütörtök
  • 0

Ha 20 évvel idősebb lennék… Erzsébetvárosi fotó- és videópályázat a klímavédelem jegyében

Mi az, amit máshogy csinálnál, mint a szüleid generációja a saját jövőd és egy élhető bolygó érdekében, ha 20 évvel idősebb lennél? Mi az, amin erzsébetvárosi felnőttként változtatnál, hogy ne melegedjen túl az éghajlat, ne halljon ki az állatok fele, ne sivatagosodjon el Magyarország nagy része?
title image
Ha 20 évvel idősebb lennék…
 
Erzsébetvárosi fotó- és videópályázat
a klímavédelem jegyében
 
Mi az, amit máshogy csinálnál, mint a szüleid generációja a saját jövőd és egy élhető bolygó érdekében, ha 20 évvel idősebb lennél? Mi az, amin erzsébetvárosi felnőttként változtatnál, hogy ne melegedjen túl az éghajlat, ne halljon ki az állatok fele, ne sivatagosodjon el Magyarország nagy része? Mutasd meg fotósorozaton vagy videón a lehetséges megoldásokat és ötleteket a klímaváltozás folyamatának lassítására!
 
A Város és Folyó Egyesület Erzsébetváros Önkormányzatának megbízásából és a Széchenyi 2020 Program támogatásával fotó- és videópályázatot hirdet!
 
A pályázat témája: Egy olyan, a VII. kerületben játszódó történet, ami azt mutatja be, hogy a pályázó mit tenne másképp a saját jövője és az élhető Föld érdekében, mint a felnőttek, ha 20 évvel idősebb lenne. 
A témához bővebb információt a kiírás alatt található részletes pályázati szabályzatban találsz.
 
Pályázók köre: A VII. kerületben élő vagy tanuló, a 2020-2021-es tanévben 5-13. évfolyamos diákok. A felső tagozatos és középiskolás diákok külön kategóriában indulnak, a 8. osztályt idén befejező diákok a felső tagozatos kategóriában indulhatnak. Ha többen vesznek részt a fotók és videók készítésében, akkor is csak a csapat egyik tagja töltse ki a pályázati adatlapot.
(A 18. életévét be nem töltött Pályázó esetén a Pályázati Adatlapot a törvényes képviselőnek kell aláírnia és a rá vonatkozó adatokat kitöltenie.)
 
Beküldési határidő: 2021. szeptember 15.
 
Pályázatok benyújtásának módja:
Az kiírás szövege alatt feltüntetett linken keresztül.
Pályázati anyag: VII. kerületi helyszínen készült fotósorozat vagy videó. Pályázni a pályázati időszakot megelőzően készült képekkel és videóval is lehet.
Beküldhető pályaművek száma, minősége:
A fotósorozat 3-10 képből állhat. A videó minimum 10 másodperc, maximum 2 perc hosszúságú lehet. A fotót JPG vagy PNG kiterjesztésű file formátumban kell beküldeni. Egy pályamű mérete legfeljebb 600 megabájt lehet.
Értékelés: Az alkotásokat háromtagú zsűri fogja értékelni a témául szolgáló ötlet érdekessége (maximum 50 pont), a téma kidolgozottsága (maximum 30 pont), és az alkotás esztétikája (maxiumum 20 pont) alapján. A felső tagozatos és a középiskolás korosztályt külön értékeljük. Így két kategóriában lehet a pályázaton részt venni.
 
Nyeremény: a kategóriák nyertesei között összesen 120 ezer Ft értékű elektronikai és sportcikkekre beváltható vásárlási utalványokat osztunk ki.
További információ:
A pályázattal kapcsolatos kérdéseidet a [email protected] címen várjuk. 

További információk itt

kohezios_alap