• írta Adminisztrátor
  • 2021. augusztus. 10. kedd
  • 0

Alakítsuk ki együtt Erzsébetváros jövő évi költségvetését!

Arra kérjük Önöket, jelöljék meg, mely területekre költenének többet jövőre.
title image

Tisztelt Erzsébetvárosiak!

Mint minden évben, idén ősszel is megkezdjük a jövő évi költségvetés összeállítását. Reméljük, hogy 2022-ben nem lesz szükség vészköltségvetésre, a bevételekből jut majd fejlesztésekre, felújításra is. A következő évi költségvetés kialakításában kiemelten számítunk az itt élő emberek javaslataira, véleményére. Arra kérjük Önöket, jelöljék meg, mely területekre költenének többet jövőre. Kérjük, osszanak szét a javaslatok között 100 pontot, aszerint, hogy melyik terület mennyire fontos az Önök számára, vagy melyiket tartják a kerület fejlesztése, az itt élő emberek életminőségének javítása szempontjából a leginkább lényegesnek. Nem szükséges minden, itt felsorolt területnek pontot adni, akár egyetlen célt is megjelölhetnek, de kérjük, hogy 100 pontnál többet ne osszanak szét. A lista természetesen bővíthető, azaz Önök tehetnek olyan javaslatokat is, amelyek itt nem szerepelnek.

Örülnék, ha minél többen részt vennének ebben a tervezésben, hiszen sokan vagyunk sokféle elképzeléssel, de Erzsébetváros mindannyiunk otthona, ezért a közös gondolkodás mindannyiunk érdeke. Kérem, éljenek a közösségi tervezés lehetőségével, fejezzék ki véleményüket, hogy a rendelkezésünkre álló forrásokat a lehető leghatékonyabb módon, az itt élő emberek igényeinek megfelelően oszthassuk be.

Válaszaikat 2021. augusztus 21-én délig várjuk elektronikusan a [email protected] email címre. Elképzeléseiket személyesen is leadhatják a kirakott kérdőívek segítségével az Önkormányzat Erzsébet körúti, illetve Garay téri épületében, a Klauzál csarnokban kihelyezett gyűjtőládákba, a K11-ben, a Csányi5-ben és a Róth Miksa Múzeumban. A javaslatokat összegezzük, nyilvánosságra hozzuk, és beépítjük a következő évi költségvetésbe.

Niedermüller Péter

polgármester

Alakítsuk ki együtt Erzsébetváros jövő évi költségvetését!

Töltse ki online kérdőívünket: Http://www.erzsebetvaros.hu/kozosseg


kohezios_alap