• írta Sári Judit
  • 2022. június. 27. hétfő
  • 0

A napközis táborban lenni JÓ!

Állatkerti séta, Természettudományi Múzeum kiállítása, rendőrségi bemutató, pólófestés – a 2. turnusban is minden napra jut valami érdekes, izgalmas a napközis táborokban.
title image

A napközis táborban lenni JÓ!

Állatkerti séta, Természettudományi Múzeum kiállítása, rendőrségi bemutató, pólófestés – a 2. turnusban is minden napra jut valami érdekes, izgalmas a napközis táborokban. Ne feledjék, jelentkezni a táborba mindig az előtte hét hétfőn-kedden lehet! Tehát most!

A legnagyobb kánikulában is meg kell oldania a dolgozó szülőknek kisiskolás gyermekük napközbeni felügyeletét. Ha nincs szabad kapacitásokkal rendelkező nagyi, nagynéni, nagytesó, akkor maradnak az egyéb, és sajnos egyre rosszabb lehetőségek, a munkahely félreeső zugában unatkozó, vagy az egész nap ellenőrizetlenül otthon lévő kulcsos gyerek képében. Pedig az önkormányzat kifejezetten erre a problémára kínál megoldást a Humán Szolgáltatóval és az iskolákkal közösen szervezett napközis táborok formájában.

Nézzük, mit kínál a következő tábor. Július 4-e és 8-a között az Alsóerdősori iskolában várják a gyerekeket.  A hétfő délelőtt az ismerkedéssel, barátkozással telik, hiszen a gyerekek a kerület bármelyik iskolájából érkezhetnek. Ezért lesz sok közös játék, homokvárépítés, aszfalt rajzok készítése, kézműveskedés, délután pedig egy nagy közös fagylaltozás. A kedd már mozgalmasabb, reggeli után az Állatkertbe látogatnak el a táborozók, de a délután sem lesz kevésbé érdekes, rendőrségi bemutató vár a gyerekekre. Szerdán a Természettudományi Múzeum kiállítását nézik meg, csütörtökön pedig a pólófestés rejtelmeiben mélyedhetnek el a kisiskolások, valamint részt vehetnek a Humán Szolgáltató számukra szervezett meglepetésprogramjában. Aki még nem fáradt el teljesen, arra délután sportjátékok és közös dinnyézés vár. Pénteken délelőtt az egészséges életmód kihelyezett program, délután pedig hétzáró játszóterezés vár a csemetékre.

Minden hétfőn és kedden lehet bejelentkezni, illetve befizetni a következő heti táborozást. Maga a napközis tábor térítésmentes, csak a tanév közben is fizetett étkezési díjat kell befizetni, azoknak, akik számára nem ingyenes az iskolai közétkeztetés.

A táborok kínálata hetente változik, kéthetente pedig másik iskola is adja a helyszínt, korábbi posztunkban már írtunk a változatos programkínálatról.

Részletek a táborok időpontjairól és a jelentkezés, befizetés módjáról az alábbi linken.

kohezios_alap