• írta Adminisztrátor
  • 2021. augusztus. 18. szerda
  • 0

A közösségi költségvetés tervezésének határidejét Szeptember 5-ig meghosszabbítottuk

Töltse ki online kérdőívünket egyszerűen!
title image

A közösségi költségvetés tervezésének határidejét Szeptember 5-ig meghosszabbítottuk

Korábban már közös gondolkodásra hívtuk önöket: milyen területeket részesítsünk előnyben a jövő évi költségvetés tervezésekor. A lehetőséggel már eddig is sokan éltek, de a beérkezett levelekből az is kiderül, szeretnék, ha még egyszerűbben lehetne szavazni. Ezért a Http://www.erzsebetvaros.hu/kozosseg oldalon elérhetővé tettünk egy online kérdőívet, amelynek kitöltésévével egyszerűbben szétoszthatják a rendelkezésükre álló 100 pontot, ezzel jelezve, melyik terület mennyire fontos az Önök számára.

Annak érdekében, hogy mindenkinek legyen ideje átgondolni és elküldeni nekünk javaslatait, meghosszabbítottuk a közösségi tervezés határidejét. Így, 2021 szeptember 5-ig várjuk a kitöltött dokumentumokat.

Válaszaikat elektronikusan is eljuttathatják nekünk, a [email protected] email címre, illetve lehetőségük van személyesen is kitölteni a kérdőívet az Önkormányzat Erzsébet körúti épületében, a Klauzál csarnokban kihelyezett gyűjtőládákba, a K11-ben, a Csányi5-ben és a Róth Miksa Múzeumban.

A szeptember 5-ig elküldött javaslatokat összegezzük, nyilvánosságra hozzuk, és beépítjük a következő évi költségvetésbe.

Köszönjük a közreműködést!

kohezios_alap