• írta Török Zsuzsa
  • 2022. április. 29. péntek
  • 0

A kerületben élők és dolgozók 30% kedvezménnyel nézhetik meg a Gólem Színház előadásait

Új bemutatók: Rossz zsidók, Kócos kölyökmacska-ember, Anyuapu
title image

A kerületben élők és dolgozók 30% kedvezménnyel nézhetik meg a Gólem Színház előadásait

Új bemutatók: Rossz zsidók, Kócos kölyökmacska-ember, Anyuapu

Június közepéig tart az évad a Gólem Színházban, ahol a szezon utolsó premierjére mostanra minden jegy elfogyott. Borgula András igazgatótól megtudtuk, hogy a Gryllus Dorka és Simon Kornél nevével fémjelzett Üvegfal című zenés szöveg-színházi előadást – tekintettel a nagy érdeklődésre – júniusban is játsszák a színészek, érdemes lesz figyelni a Csányi utcában található teátrum honlapját, hamarosan kikerül az újabb dátum. A májusi alkalmakra telt ház van.

A következő évadban három saját bemutatóval készül Borgula András és csapata. Láthatják majd a nézők a Rossz zsidók című előadást, és színpadra visznek egy Anyuapu munkacímen futó projektet, mely két egyfelvonásos zsidó családtörténeti színdarab, a két szülő szemszögéből. Az évad különlegessége lesz a Kócos kölyökmacska-ember című izraeli meseadaptáció, amire családokat invitálnak.

Az évad június közepén ér véget, de a bisztró egész nyáron üzemel, meghosszabbított nyitva tartással. A napi menük mellé nyári salátákkal, könnyű borokkal, friss és gyümölcsös sörökkel készülnek a Gólemben; könyvek, színezők várják a kisgyerekes famíliákat, vadonatúj társasjátékok pedig a fiatalokat.

kohezios_alap