• írta Adminisztrátor
  • 2020. március. 10. kedd
  • 1

9 nyelven készült koronavírus-tájékoztató turistáknak

9 nyelven készült koronavírus-tájékoztató turistáknak
title image

9 nyelven készült koronavírus-tájékoztató turistáknak

Tisztelt Közös Képviselők, Szállásadók!

Az alábbi internetes oldalon, 9 nyelven – köztük kínaiul is - megtalálható az a hivatalos tájékoztató, amit a Magyar Turisztikai Ügynökség adott ki a koronavírus járvánnyal kapcsolatos teendőkről.
Kérjük, olyan helyeken, ahol külföldiek is megfordulnak, a megfelelő nyelvű ismertetőt (ismertetőket) nyomtassák ki, és jól látható helyre függesszék ki!

Segítségüket köszönjük:
Erzsébetváros Önkormányzata
 
A Magyar Turisztikai Ügynökség 9 nyelven készített tájékoztatót a koronavírusról turistáknak. A tájékoztatót eljuttatják a hazai turisztikai szolgáltatóknak, szakmai szervezeteknek, de cikkükből is letöltheti mind a 9 nyelven.
 

A magyar nyelvű szöveg mellett angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol, kínai és héber nyelven is elkészítette az MTÜ a koronavírussal kapcsolatos hivatalos kommunikációját.

Ebben felhívják a külföldi látogatók figyelmét arra, hogy magyarországi látogatásuk során mire fordítsanak kiemelt figyelmet, milyen tünetek esetén és hova kell fordulniuk.

Arra kérik a turistákat és vendéglátóikat, hogy koronavírus-gyanú esetén a 06-80-277-455 vagy 06-80-277-456 számon ingyenesen, a nap 24 órájában elérhető, magyarul és angolul beszélő diszpécser szolgálatot hívják fel.

a tájékoztatók itt eléthetők

turizmus.com

kohezios_alap