• írta Adminisztrátor
  • 2021. július. 22. csütörtök
  • 0

400 erzsébetvárosi vehette igénybe a Fővárosi Önkormányzat által felajánlott ingyenes antitest szint tesztelési lehetőséget.

A vizsgálattal a 60 év felettieknek biztosítottak lehetőséget a Covid-19 vírus ellen kialakult védettség feltérképezésében.
title image

400 erzsébetvárosi vehette igénybe a Fővárosi Önkormányzat által felajánlott ingyenes antitest szint tesztelési lehetőséget. A vizsgálattal a 60 év felettieknek biztosítottak lehetőséget a Covid-19 vírus ellen kialakult védettség feltérképezésében. A tesztekhez szükséges vérvételt a Bischitz Johanna Integrált Humán szolgáltató központ szervezte és bonyolította le.

A tesztben résztvevők arról kaptak visszajelzést, milyen mértékű antitest szintű immunválaszt adott a szervezetük az oltásra, illetve fogékonyak lehettek-e a betegségre a vizsgálat idején. Az eredményeket az érintettek az EESZT egészségügyi rendszeren keresztül ellenőrizhetik. Azok, akik nem rendelkeznek ügyfélkapuval, vagy interneteléréssel, a háziorvosukon keresztül kérhetik az eredmény letöltését. Azoknak, akik negatív eredményt kaptak, tehát az ellenanyag szintje esetükben kevesebb, mint 50 AU/mL, különösen fontos, hogy továbbra is betartsák a járványvédelmi megelőző szabályokat; figyeljenek a fokozott távolságtartásra, a kézfertőtlenítésre, a maszk használatára.


kohezios_alap