Erzsébetváros Önkormányzat

2021. május 8. Ma Mihály napja van

2020. november 9-től a személyes ügyfélfogadás szünetel

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány a 478/2020. (XI.3.) rendeletében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. Erre való tekintettel a Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatalban 2020. november 9. napjától a személyes ügyfélfogadás szünetel.

  1. Az ügyfelek részéről személyes bejelentkezésre, új időpont kérésére, személyes ügyintézés céljából nincs lehetőség, kivéve házasságkötési szándék, bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése iránti szándék bejelentése, valamint apai elismerő nyilatkozat megtétele előzetes időpontfoglalást követően.
  2. A Jegyzői Iroda anyakönyvi ügyintézőinek ügyeleti rendje az újszülöttek anyakönyvezése, valamint temetési engedélyek kiadása ügyében hétfőn 9-12 óra között biztosított.
  3. Az ügyfelek beadványaikat az Erzsébet körúti ügyfélszolgálat bejáratának bal oldalán létesített „LEVELEK” feliratú bedobó nyíláson keresztül juttathatják el.
  4. A Garay utcai hivatali épületben a porta mellett elhelyezett gyűjtőládában biztosít a Hivatal lehetőséget arra, hogy az ügyfelek a személyesen benyújtott beadványaikat abban elhelyezzék.
  5. Az ügyfelek a Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal irodáit az alábbi táblázatban szereplő telefonszámokon és e-mail elérhetőségeken tudják elérni:
őszi ügyfélfogadás 2020.

Csak idén, eddig ennyi pénz vett el önöktől és a kerülettől a kormány!

Keresés az oldalon
Feliratkozás Hírlevélre
Koronavírussal kapcsolatos híreink
Tájékoztatás időseknek
Képviselő-testületi ülések megtekintése
Elérhetőségeink

  1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.

  +36-1-462-3100