JEGYZŐI KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Erzsébetvárosi Polgárok!


Dr. Gotthard Gábor vagyok, Erzsébetváros Jegyzője. Az Államigazgatási Főiskola elvégzése után a közigazgatásban kezdtem el dolgozni, majd megszereztem jogi diplomámat is. Nős vagyok, egy fiúgyermek büszke édesapja.

Budapest belvárosához és Erzsébetvároshoz is erős szálak fűznek, hiszen éveken keresztül a Dohány utcában éltem, és több belvárosi kerületben dolgoztam.

1989. óta dolgozom közigazgatásban, így volt alkalmam a köztisztviselői ranglétrát végigjárni, számos munkakörben kipróbálhattam magam. A megyei önkormányzatokról, a Budapest környéki- és a kerületi polgármesteri hivatalokról is átfogó képem van, hiszen az ő munkájukat is segítettem, éveken keresztül aljegyzői munkakört is elláttam.

Alapvető célkitűzésem, hogy a Polgármesteri Hivatal az erzsébetvárosiak és az idelátogatók megelégedésére színvonalasan, szakértelemmel, hatékonyan végezze a munkáját. Minden erőmmel arra törekszem, hogy szakmai tapasztalataimat kamatoztatva segítsem az itt élők mindennapi életét. Bízom benne, hogy az erzsébetvárosi polgárok bizalommal fordulnak hozzám.
 

Tisztelettel:

Dr. Gotthard Gábor

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

KERESÉS AZ OLDALON

VATTAMÁNY ZSOLT, POLGÁRMESTER

Levelezés

www.vattamanyzsolt.hu

VÁLASZTÁS, NÉPSZAVAZÁS

Kattintson ide a megtekintéshez!

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT