Erzsébetváros Önkormányzat

2021. május 14. Ma Bonifác napja van

FELHÍVÁS: Erzsébetvárosban, az otthonukban élő fogyatékkal élő emberek és családtagjaik számára

Tisztelt Erzsébetvárosi Lakosság!

A koronavírus járvány kialakulásának következtében kiemelten figyelünk a fogyatékkal élő lakosokra is. Fontos, hogy akár egyedül, akár családban élő, valamely fogyatékkal élő embernek szükség esetén segítséget tudjunk nyújtani. Ehhez viszont információra van szükségünk.

Amennyiben Ön vagy családtagja valamilyen fogyatékkal élő személy, vagy ismer olyan embert, aki fogyatékkal élő, és a veszélyhelyzet időszakában támogatásra szorul, kérjük, jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken. Jelentkezzen akkor is, ha úgy látja, előállhat olyan helyzet, amikor támogatásra lehet szüksége (pl. gondozó családtag betegsége vagy karantén időszaka).

telefon:

(hétfőtől-péntekig: 8-12 óráig)

06–20/ 267-6418

email: soltesz.judit@fszk.hu

Kérjük, hogy adatainak rögzítése céljából a felhívás mellékletét képező kérdőívet juttassa el a fenti e-mail címre, vagy hívja a fent megadott telefonszámot.

Kérjük azt is jelezze, ha a környezetében segítséget igénylő fogyatékkal élő személyről van tudomása, és őt is tájékoztassa a támogatás lehetőségéről!

Az adatgyűjtésre az Emberi Erőforrások Minisztériumának „az új koronavírus-járvány időszakában az otthonukban élő fogyatékos személyek és családjaik támogatására” elnevezésű intézkedési terve alapján kerül sor, mely a jelen helyzetben kiemelten veszélyeztetett korosztály, valamint csoport megóvásának érdekében készült.

 

Segítő együttműködését köszönjük!

Erzsébetváros Önkormányzata

 

young-girl-using-laptop-inside-a-restaurant-4058222

  Kapcsolódó fájlok

  • otthonukban_elo_fogyatekos_szemelyek

  • fogy felmérés_kérdőív_végleges

Csak idén, eddig ennyi pénz vett el önöktől és a kerülettől a kormány!

Keresés az oldalon
Feliratkozás Hírlevélre
Koronavírussal kapcsolatos híreink
Tájékoztatás időseknek
Képviselő-testületi ülések megtekintése
Elérhetőségeink

  1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.

  +36-1-462-3100