Erzsébetváros Önkormányzat

2021. május 14. Ma Bonifác napja van

FELHÍVÁS! Tisztelt Rövidtávú Szállásadók!

Tisztelt Rövidtávú Szállásadók!

A héten sajnos beigazolódott, hogy a koronavírus hazánkat sem kerüli el. Éppen ezért Erzsébetváros Önkormányzata számos intézkedéssel igyekszik megakadályozni a járvány terjedését.

Habár nyilvánvaló, hogy a mai globalizálódott világban nem lehet megállítani az országok közötti utazást, mégis fontos, hogy ebben az időszakban fokozottan ügyeljünk a tisztaságra, fertőtlenítésre. Belső-Erzsébetvárosban nap mint nap számos turista száll meg, akik szívesen bérelnek például airbnb lakásokat néhány napos itt tartózkodásuk idejére.

A lakók és természetesen a külföldi állampolgárok egészsége és biztonsága közös érdekünk, így ezúton szeretnénk megkérni a rövid távú szálláshely kiadásával foglalkozókat, hogy a vírus terjedésének elkerülése érdekében fokozottan ügyeljenek a tisztaságra és a lakások fertőtlenítésére.

Fontos, hogy a szálláshelyeken legyen megfelelő minőségű fertőtlenítőszer és szappan, ezen kívül az egyes vendégek távozása és érkezése közötti időszakban nagy hangsúlyt kell fektetni a takarításra, fertőtlenítésre.

Arra kérünk minden szállásadót, hogy segítsenek betartani és betarttatni a megfelelő higiéniás szabályokat, hiszen a korona vírus terjedésnek megállítása közös ügyünk!

 

Erzsébetváros Önkormányzata

airbnb_2-1090px

Csak idén, eddig ennyi pénz vett el önöktől és a kerülettől a kormány!

Keresés az oldalon
Feliratkozás Hírlevélre
Koronavírussal kapcsolatos híreink
Tájékoztatás időseknek
Képviselő-testületi ülések megtekintése
Elérhetőségeink

  1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.

  +36-1-462-3100