Erzsébetváros Önkormányzat

2021. május 7. Ma Gizella napja van

Örömet ajándékoztunk karácsonyra Erzsébetvárosban

Örömet ajándékoztunk karácsonyra Erzsébetvárosban.


December végén Erzsébetvárosban több adománygyűjtő akció is indult annak érdekben, hogy a leginkább rászorulók karácsonyát szebbé tehessük.
Szívmelengető volt látni, ahogy az emberek ebben a nehéz időszakban is összefogtak és az ünnep szellemében segítettek azokon, akiknek igazán szüksége volt rá.


Az Ételt Az Életért Alapítvány és a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ közös szervezésében több mint 500 élelmiszercsomagot osztottunk szét a legszegényebb családok között. Az Egészségkonyha pedig további csaknem 400 adag étellel segítette a rászorulókat.


Adománygyűjtő akciónk keretében pedig „Ajándékozzunk örömet” jeligével szintén több mint 250 családhoz juttattunk el első sorban tartós élelmiszerekből, édességből, szájmaszkokból, fertőtlenítőszerből álló, csomagokat, melyekből a gyerekek örömére természetesen az édesség sem maradhatott ki.


Mi Erzsébetváros Önkormányzatánál tisztában vagyunk vele, hogy a vírus az elmúlt esztendőben mindenkit megpróbáltatások elé állított. Rengetegen veszítették el munkahelyüket, szigetelődtek el szeretteiktől, de ennek ellenére büszkék vagyunk arra, hogy a kerület lakói, dolgozói nem feledkeztek meg egymásról és örömmel segítettek azoknak, akiknek ezek nélkül az adományok nélkül biztosan kevésbé lett volna boldog a karácsony.

Köszönjük az adományokat többek között a Budapest-Fasori Evangélikus Egyházközségnek és az Erzsébetváros Önkormányzat dolgozóinak az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóságnak és mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a gyűjtéshez


Hálásan köszönjük Erzsébetváros!

Csak idén, eddig ennyi pénz vett el önöktől és a kerülettől a kormány!

Keresés az oldalon
Feliratkozás Hírlevélre
Koronavírussal kapcsolatos híreink
Tájékoztatás időseknek
Képviselő-testületi ülések megtekintése
Elérhetőségeink

  1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.

  +36-1-462-3100