"ERZSÉBETVÁROS SPORTJÁÉRT" DÍJAZOTTAK LISTÁJA - 2015

Kántorné Lépold Katalin

Kántorné Lépold Katalin Budapesten született, gyermekkora óta az élete elválaszthatatlan részét képezi a sport. Fiatalkorától versenyszerűen tornázott, később ezt a tudást edzőként is kamatoztatta. Családjában többen is a pedagógusi pályán dolgoztak, köztük édesanyja is tanár volt, így az egyéni rátermettsége mellett örökségül is kapta a pedagógusi hivatást.

A Testnevelési Egyetem elvégzése óta, 28 éve tanít a kerületben, ugyanabban az iskolában, mely régen a Dohány utcai iskola, később, az összevonást követően az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű általános iskola, szakiskola és szakközépiskola néven ismert. A volt Dohány utcai iskola, vezető tanári állást hirdetett, melyre számos jelentkező közül választották ki. Pályafutása során többször kapott felkérést intézményektől, de egyiket sem fogadta el, a szíve ide köti.

Mindennapi munkája során a legfontosabbnak a mozgás megszerettetését, és az egészséges életmódra nevelést tartja. Az iskolában ezen kívül a könnyített testnevelésre javasolt tanulók csoportját vezeti, valamint nagy hangsúlyt fektet a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekek felzárkóztatására, differenciált oktatására.

Az iskolai és kerületi versenyek szervezésére, lebonyolítására és értékelésére mindennapi munkájának részeként tekint. Aktív részese a kerületi munkaközösségnek. Fontosnak tartja a szülőkkel történő kommunikációt a gyerekek megfelelő fejlődése, és tehetséggondozása érdekében.

A testnevelő tanári munkája mellett, a Testnevelési Egyetem Sporttudományi karának mentortanáraként vesz részt a jövő testnevelőinek módszertani, szakmai, sportági és pedagógiai képzésében.

Hivatását szenvedéllyel, szertettel végzi, és olyan kiemelkedő alakja a pedagógus szakmának, aki tudását az adott korosztályi sajátosságok figyelembevételével, magas szakmaisággal és empátiával képes átadni a fiataloknak, akik a megszerzett tudással együtt olyan értékrendet is elsajátítanak, mellyel megállják helyüket az életben.

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

KERESÉS AZ OLDALON

VATTAMÁNY ZSOLT, POLGÁRMESTER

Levelezés

www.vattamanyzsolt.hu

VÁLASZTÁS, NÉPSZAVAZÁS

Kattintson ide a megtekintéshez!

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT