Erzsébetváros Önkormányzat

2021. január 20. Ma Fábián napja van

Erzsébetvárosi Irodalmi Ösztöndíj

Felhívás

Erzsébetvárosi irodalmi ösztöndíj 2020 pályázattal kapcsolatban

Ezúton szeretnénk minden pályázót tájékoztatni, hogy a Sárközi Márta irodalmi ösztöndíj hatályát vesztette, helyébe az Erzsébetvárosi irodalmi ösztöndíj lépett.

A Sárközi Márta irodalmi ösztöndíj pályázat keretében benyújtott pályázatok tekintetében az új rendelet rendelkezéseit kell alkalmazni.

Az új rendelet értelmében a jelentkezőknek a pályázat elnyerése esetén a felhívásban szereplő feltételeken túl vállalniuk kell, hogy az ösztöndíj program során elkészült műveket egy képzőművész feldolgozza, majd a Négyszoba Galériában kerülnek bemutatásra. Továbbá az ösztöndíjprogram ideje alatt a nyertesek új irodalmi műveket hoznak létre, amelyről a program végén beszámolnak.

„Sárközi Márta irodalmi ösztöndíj” programot hirdet az önkormányzat!

Várjuk minden Magyarországon bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 35 és 60 év közötti legalább két, nem magánkiadású kötettel rendelkező, magyar nyelven alkotó szépirodalmi szerző jelentkezését.

A nyertes szerzőket fél éven át, havi 160 000 forinttal támogatjuk.

Várjuk a külön erre az alkalomra írt műveket, videó interjúkat, otthoni felolvasásról készült videókat és egyéb műveket.

A további részleteket a jelentkezés illetve a pályázat benyújtásának módját és feltételeit megtalálják az alábbi dokumentumokban.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. november 6. (péntek)

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a Humánszolgáltató Irodán Prógli Katalintól kérhető (Tel: 462-3399, E-mail: Progli.Katalin@erzsebetvaros.hu)

  Kapcsolódó fájlok

  • 42_2020_a_sarkozi_marta_irodalmi_osztondijrol

  • pályázat sárközi márta irodalmi ösztöndíj

  • Pályázati kiírás Sárközi márta irodalmi öszt.

  • Felhívás Erzsébetvárosi Irodalmi Ösztöndíj

  • 49_2020_x_21_az_erzsebetvarosi_irodalmi_osztondijrol_friss_2020_10_21