AKTUALITÁSOK

 • Lakossági felhívás

 • 2017. júl. 20. - 15:40
 •  

   

  LAKOSSÁGI VESZÉLYES HULLADÉK BEGYŰJTÉSI AKCIÓ


  Tisztelt Erzsébetvárosi Lakosok!


  A hulladékkezelési közszolgáltatás keretében nem gyűjthetőek a veszélyes hulladékok. A veszélyes hulladék tulajdonosának kötelezettsége, hogy a veszélyes hulladékot úgy kezelje, hogy azzal megakadályozza a környezet károsodását.

  A veszélyes hulladékok környezetkímélő kezelésének elősegítése érdekében Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata gyűjtőjáratos veszélyes hulladék begyűjtési akciót szervez a kerületi lakosság részére. A háztartásokban keletkezett veszélyes, speciális kezelést igénylő hulladékok térítésmentesen leadhatók az alábbi gyűjtőpontok a megjelölt időpontokban:

 • Felhívás

 • 2017. júl. 20. - 10:27
 •  

  FŐVÁROSI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉPÍTÉSZETI ÖRÖKSÉGVÉDELMI TÁMOGATÁS 2017.


  Tájékoztatom a Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetváros lakosságát, hogy a Fővárosi Közgyűlés 2017. június 21-i ülésén döntött az „Építészeti Örökségvédelmi Támogatás 2017” pályázat felhívásáról.

  Budapest Főváros Önkormányzata 500 millió összeggel kívánja támogatni a főváros városképét meghatározó építészeti értékek rekonstrukcióját, felújítását, ennek keretében hirdette meg az „Építészeti Örökségvédelmi Támogatás” pályázatot, amelyben a korábbi évek pályázatai egyablakos formában került kiírásra. A pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 13. 14:00 óra. A pályázati kiírás a Budapest Portálon () megjelent, ill az alábbi helyen érhető el, nyomtatott formában pedig a Főpolgármerteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján átvehető, valamint megtekinthető Erzsébetváros Ügyfélszolgálati Irodáin (Budapest VII. Erzsébet krt. 6.; Garay u. 5.;  Klauzál tér 11.)” 

   

 • Igazgatási szünet

 • 2017. júl. 19. - 09:26
 •  

  Tisztelt Ügyfeleink!

   

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Képviselő-testület a 23/2017. (II.15.) számú határozatával igazgatási szünetet rendelt el 2017. július 26. és 2017. augusztus 04. között. Ezen időszak alatt Hivatalunk zárva tart.

   

  A Polgármesteri Hivatalban ügyeletet kizárólag a Hatósági és Ügyfélszolgálati Iroda Anyakönyvi Csoportja tart 2017. július 31-én és 2017. augusztus 04-én újszülöttek anyakönyvezése, valamint temetési engedélyek kiadása ügyében 9 és 12 óra között.                                              

   

  dr. Gotthard Gábor

  jegyző

 • Erzsébetváros 56” kitüntetés

 • 2017. júl. 11. - 15:06
 •  

       Erzsébetváros Önkormányzata 37/2012. (IX.25.) rendelete alapján

   

  Erzsébetváros 56kitüntetés adományozásának és „Erzsébetváros Szociális Szakembere”díj” adományozásának javaslattételére tesz felhívást. 


  Erzsébetváros 56kitüntetés


  A Képviselő-testület attól a céltól vezérelve, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc résztvevői és hősei az őket megillető elismerésben részesülhessenek, továbbá hogy a forradalom és szabadságharc szellemi örökségét Erzsébetváros polgárai és jövő generációi számára továbbadó személyek, szervezetek munkáját méltányolja, „Erzsébetváros 56” díjat alapít. 

 • „Erzsébetváros Szociális Szakembere díj”

 • 2017. júl. 11. - 15:03
 •  

  Erzsébetváros Képviselő-testülete elismerő díjat adományoz azon személyek részére, akik a szociális és gyermekjóléti ellátás területén huzamosabb idő óta magas színvonalú szakmai munkájukkal, empátiájukkal segítenek a nehéz életkörülmények között élő gyerekeknek, családoknak, a kerület lakóinak, az arra rászorulóknak.

  Az „Erzsébetváros Szociális Szakembere” díj adományozható annak a személynek, aki legalább három éve végez Erzsébetváros Önkormányzata által fenntartott szociális vagy gyermekjóléti intézményben kiemelkedő szakmai munkát, és legalább öt éves, a szociális és gyermekjóléti ellátásban szolgálati jogviszonnyal rendelkezik.

   

 • Erzsébetvárosi Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat

 • 2017. júl. 11. - 14:59
 •  

   

  PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

   

   

  Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata

   

  A 2017/2018. TANÉV I-II. FÉLÉVÉRE VONATKOZÓAN

  Erzsébetvárosi Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatot

  hirdet

   

  A pályázatra jelentkezhetnek:     a pályázati felhívás megjelenésekor legalább egy éve bejelentett lakóhellyel rendelkező, és életvitelszerűen a VII. kerületben élő, nappali tagozaton felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók.

   

  Figyelem! A pályázaton részt vehetnek azok a hallgatók is, akik sikerrel pályáztak a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjra!

   

ERZSÉBETVÁROS ÚJSÁG

ERZSÉBETVÁROS TV

Képviselő-testületi ülés - 2017. június 16. (2.rész)

2017. júl. 11.
A videó lejátszásához frissítse flash lejátszóját!

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

POSTALÁDA

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

PÁLYÁZATOK

KERESÉS AZ OLDALON

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

LISTÁZÁS

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

ÜGYINTÉZÉS

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

LISTÁZÁS

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

LISTÁZÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

MEGTEKINT

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT

LISTÁZÁS

KÖRNYEZETI INFORMÁCIÓS RENDSZER

E-időpont foglalás

MEGTEKINT

ERVAZRT.HU

Erzsébetvárosi Vagyonkezelő Zrt. honlapja

LISTÁZÁS
OLDALTERKEP